Par koji se stalno svađa i prekida jučer je i službeno potvrdio pomirenje

Foto: Splash News

VIŠE niti ne znamo koliko su puta prekinuli pa se pomirili.

Radi se o 18-godišnjem Brooklynu Beckhamu, klincu koji je svjetsku slavu stekao isključivo zbog poznatih roditelja, Davida i Victorije, te 20-godišnjoj mladoj glumici Chloë Grace Moretz koja nas je već odavno osvojila svojim talentom.
 
 
No posljednjih mjeseci o njoj se piše isključivo zbog turbulentne veze s najstarijim sinom dizajnerice i nogometaša.
 
Podsjetimo, Brooklyn i Chloë zaljubili su se u ljeto 2014. godine, no od listopada 2015. godine do ožujka 2016. on se nije odvajao od zanosne francuske glumice Sonije Ben Ammar. No čini se kako se Chloe ipak pokazala boljim izborom pa je Brooklyn učinio sve da se pomire.
 
U svibnju 2016. godine duo se prvi put službeno pojavio kao par na crvenom tepihu, na premijeri njezina filma "Neighbors 2: Sorority Rising", a glumica je tada otkrila da je Brooklyn pravi džentlmen.
 
 
No par je od tada prekinuo još nekoliko puta, a Brooklyn je u međuvremenu viđan u društvu raznih ljepotica, među kojima je svakako najpoznatija pjevačica i YouTube zvijezda Madison Beer, s kojom se neko vrijeme zabavljao i Justin Bieber koji ju je otkrio.
 
Madison očito nije dugo trajala jer su Brooklyn i Chloe ponovno zajedno, a sinoć su to i službeno potvrdili kada su se zajedno pojavili na 31. po redu dodjeli FN Achievement nagrada i to modno usklađeni.
 
 
Par se čitavo vrijeme držao za ruke te zaljubljeno gledao, a nadamo se kako su napokon uplovili u mirnu ljubavnu luku.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.