Ovog proljeća nećete pogriješiti ni sa jednim od ovih 5 modela traperica

Foto: Instagram

MEĐU hit modelima traperica za ovu sezonu krije se za svakoga ponešto.
 
Proljetni trendovi uvelike olakšavaju potragu za idealnim parom traperica jer u modi je čak pet različitih modela među kojima će svaka žena pronaći barem jedan koji joj savršeno pristaje, a i mi ćemo vam u tome pomoći. Otkrijte koji su hit modeli traperica za ovu sezonu i među njima odaberite one koji najbolje laskaju vašoj građi:
 
Podvrnute nogavice
 
 
Za žene dječačke građe ove sezone najbolji su izbor traperice ravnog kroja s podvrnutim nogavicama. S druge strane, ako imate kratke noge i jače bokove, ovo je model traperica koji želite izbjeći u širokom luku.
 
Široke nogavice
 
 
Nakon mama-traperica, red je došao na modele koji izgledaju kao da ste ih posudili od tate. Traperice visokog struka i širokih ravnih nogavica uspjele su ove godine s modnog trona svrgnuti vječno popularne skinny modele, što već dugo nijednim trapericama nije pošlo za rukom, a njihova čar je u tome što stoje baš svima.
 
Trapezice
 
 
Traperice koje stvaraju dojam figure pješčanog sata također odlično pristaju svima, a bitno je samo pripaziti da se nogavice počinju širiti tek u ravnini koljena te da su u gornjem dijelu uske.
 
Traper culotte
 
 
Tričetvrt traperice s nogavicama na lagani trapez donose iste prednosti kao i dugačke trapezice, a dodatan bonus je taj što vizualno stanjuju gležnjeve. Odlično se kombiniraju sa svim hit modelima cipela za proljeće, a najbolje izgledaju u kombinaciji sa salonkama.
 
Skinny
 
 
Možda više nisu najpopularnije, ali skinny traperice i dalje su u modi i teško da će ikad prestati biti. Želite li izgledati trendi, nabavite model od tamnog trapera koji ima i sužavajući efekt.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.