Ovo su nove IT djevojke o kojima će svi pričati u 2017.

Foto: Instagram

STIŽU nove generacije.

S Novom godinom, došli su i novi trendovi, ali i neka nova imena, koja ćemo sve češće viđati na stranicama poznatih časopisa i ukucavati u internetske tražilice.
 
Za neke već sigurno znate, s nekima ćete se po prvi put susresti...  Sa svojim jedinstvenim karijerama i lukavim socijalnim vještinama, ove cure osvajaju društvene mreže poput Instagrama i Snapchata, gdje objavljuju brojne fotografije sebe, svojih modnih kombinacija, putovanja, hrane, umjetnosti i slično.
 
Evo o kome se točno radi.
 
1. Clara McGregor
 
Njezin je tata poznati glumac Ewan McGregor, a mlada Clara upravo je potpisala ugovor s prestižnom modeling agencijom Wilhelmina Models.
 
 
2. Tina Kunakey
 
Zanimljivog izgleda i prepoznatljive kose, Tina na svom Instagram profilu objavljuje doista različite fotografije: s putovanja, modnih angažmana, s prijateljicama poput Belle Hadid, ali i s dečkom, francuskim glumcem Vincentom Casselom, koji je u njoj pronašao utjehu nakon razvoda od prelijepe Monice Belucci.
 
 
3. Maxine Ashley
 
Egzotičnog izgleda i neustrašivog smisla za modu, Maxine je glazbenica u usponu, koja je jednostavno drugačija od drugih, što ćete vidjeti i na njezinom Instagram profilu, ako ju zapratite.
 
 
4. Carlotta Kohl
 
Model i fotografkinja, plavokosa Carlotta, iskoristila je svoj profil na Instagramu kako bi sljedbenicama približila svoj šareni svijet umjetnosti, s one "druge strane".
 
 
5. Marie-Anga Casta
 
Mlađa sestra prekrasne manekenke Laetitie, jednako je lijepa, a nedavno je snimila i kampanju za slavni band Chloe. Ona je glumica i model, a njezin stil poslužit će vam kao svakodnevna inspiracija.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.