Ovo je definitivno najpopularniji badić iz H&M-a ove sezone

Foto: Instagram, H&M

DO godišnjih odmora ostalo je svega nekoliko dana.
 
Većina vas otisnut će se na obalu sredinom ili krajem srpnja, a vjerujem kako ste već neko vrijeme itekako uzbuđeni zbog toga, jer ipak ste zaslužili taj odmor.
 
 
Vjerujemo i kako su pripadnice ljepšeg spola već isplanirale što će otprilike spakirati u kofere, a komad bez kojeg sigurno niti jedna neće krenuti na odmor jest badić. Ove godine posebno su popularni jednodijelni kupaći kostimi, a to možemo djelomično zahvaliti filmskoj adaptaciji filma "Baywatch" te poznatim crvenim kostimićima, kakve je nekad nosila slavna Pamela Anderson.
 
 
No, nisu popularni samo crveni jednodijelni kostimi, već i oni na vezanje, a još jučer smo za vas pronašli najbolje komade u high-street trgovinama, koje možete pogledati ovdje.
 
A švedski modni gigant H&M ove sezone skriva genijalne komade za plažu, među kojima se jedan nametnuo kao najpopularniji.
 
 
Riječ je o jednodijelnom komadu, koji dolazi u dvije boje - crnoj i boji lososa (koje trenutno nema na službenim stranicama) te se veže špagom s prednje strane, a vaš može biti za 30 eura. No, ako to nije model koji tražite, H&M skriva još nekoliko genijalnih jednodijelnih badića.
 
 
25 eura
 

25 eura
 

25 eura

 
30 eura
 

30 eura 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.