Ove tri hit košulje prava su konkurencija klasičnom bijelom modelu

Foto: Instagram

IAKO dizajneri i high street brendovi često prezentiraju različite modele košulja kao pobjednike nad klasičnom bijelom košuljom, ta slava uglavnom ne traje predugo.

Ipak, uspjeli smo pronaći tri modela košulje koji su već nekoliko uzastopnih sezona vrlo trendi, lako se stiliziraju u svim godišnjim dobima, a uz to svima pristaju zbilja sjajno. Trendseterice ih obožavaju već dulje, a nakon nekoliko prijedloga odjevnih kombinacija koje ih uključuju zaljubit ćete se i vi.

1. Košulja s dubokim V izrezom

Ovaj tip košulje odlično pristaje ženama s malim, ali i ženama s velikim grudima. Sjajno izgleda u kombinaciji s trapericama, nešto širim hlačama, ali i suknjama, a savršen modni dodatak za ovaj tip košulje su tanke zlatne ogrlice u nizu. 

 

 

2. Košulja zavezana u čvor

Osim što izgleda opušteno, ali i chic, ovako stilizirana košulja izgleda odlično bez obzira na materijal, uzorak ili boju. 

 

3. Košulja na preklop

Ako želite nešto što će naglasiti vaš struk, a niste ljubitelj haljina na preklop, odluka je jednostavna - odaberite košulju na preklop. Ona će vašem tijelu dati siluetu pješčanog sata, a osim struka savršeno će naglasiti i vaše grudi. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.