Ovako izgleda kreacija koja se izrađivala čak 800 sati

Foto: Getty, Instagram

NE znamo je li to ono što ste očekivali.
 
Radi se o haljini modne kuće Dior, koja je predstavljena na nedavnoj reviji, koja je u prvim redovima okupila brojne utjecajne dame, kao što su Olivia Palermo, Diane Kruger i Chiara Ferragni.
 
 
A među kreacijama na glamuroznoj reviji, koja se pripremala tjednima i tjednima unaprijed, posebno se izdvajala jedna bajkovita haljina, za koju je bilo potrebno čak 800 sati, kako bi se izradila.
 
 
Kako sada ne biste morali vaditi svoje kalkulatore, radi se o 33 dana izrade, a to se može zahvaliti osjetljivom materijalu i zahtjevnom vezu.
 
Tako vam na prvi pogled ova prljavo rozo-crna kreacija možda neće ostaviti dojam da je bilo potrebno toliko vremena da se ona izradi, a njezin nastanak bio je inspiriran millefeuilleom - francuskim pecivom, koje se izrađuje od slojeva lisnatog tijesta.
 
 
Drugi sloj tila tako na haljini krase raskošni cvjetni detalji, koji su djelo kuće House of Lesage, koja izrađuje vezove za nekoliko poznatih francuskih kuća, među kojima je i Chanel.
 
"Cvijeće je, nakon žene, najdivnija kreacija prirode. Ono je unikatno i šarmantno, zbog čega se prema njemu treba ophoditi s nježnošću, kao i prema ženama", poručili su iz Diora.
 
Kako vam se sviđa haljina?

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.