Otok luftića s prekrasnom plažom mjesto je za savršene Instagram fotografije

Foto: Instagram

PROŠLOG ljeta hit na plažama širom Jadrana i svijeta bili su luftići, najprije u obliku plamenca, potom u oblicima drugih ptica poput labudova, ali i u obliku sladoleda, krafni ili kriške lubenice. Za ovu sezonu najavljena su XXL izdanja tih luftića, koja bi trebala primiti do šest osoba i koja imaju i prostor za čaše i pića.

I dok smo u nedavnom članku za vas izdvojili najzanimljivije luftiće koje smo pronašle na Instagramu, danas vam donosimo još jedno Insta otkriće, a to je, doslovno, otok luftića.

Otok luftića s prekrasnom plažom

Otok koji se nalazi na Filipinima udaljen je oko 50 kilometara od Manile, a njegovi tvorci tvrde da se radi o najvećem plutajućem igralištu u Aziji.

U to nije teško povjerovati jer se luftići protežu na površini od gotovo sedam kilometara. Tvorci ovog zabavnog otočića/igrališta na napuhavanje postavili su hrpu mostova, tobogana, ljuljački i sličnog na tu površinu, u sve dodali par jednoroga na napuhavanje i stvorili lokaciju savršenu za Instagram fotografije.

Osim toga, na plaži pokraj igrališta na napuhavanje su napravili prekrasnu plažu koja je prepuna suncobrana u millennial pink i boji lavande. Opet, savršeno za Insta fotke.

Plaža koja je uređena poput lounge dijela prepuna je suncobrana, malih klupica i vreća za ležanje, a pogled s nje puca direktno na igralište na napuhavanje.

Uostalom, pogledajte kako sve to izgleda:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.