Osam odjevnih predmeta uz koje ćete izgledati atraktivnije

Foto: Instagram

POSTOJE neki osnovni odjevni predmeti uz koje uvijek možete izgledati kao milijun dolara. Bitno je samo malo promisliti, pustiti mašti na volju i drugačije ih iskombinirati.

Neke od takvih predmeta možete pronaći na našoj listi.

Mala crna haljina

Može se nositi bilo kad i bilo gdje, uz ravne sandale, cipele na petu, čizme i tenisice, ovisno o prigodi. Ova haljina uvijek će vam osigurati da izgledate sređeno, iako se možda niste previše trudili.

Štikle

Ima nešto u cipelama s visokom potpeticom, svaka odjevna kombinacija uz njih izgleda bolje, a ženama daju dozu samopouzdanja.

Jarke boje

Boje će osigurati da izgledate upečatljivije, a najbolja za to je crvena. Ako niste sklone odjevnim predmetima u boji, dovoljno je da nosite jedan detalj u snažnijoj boji, poput torbice, šala ili cipela.

Gola ramena

Trend koji je svoj vrhunac doživio ljetos, ali i dalje se ne da s ulica jesu topovi i haljine spuštenih ramena. Gola ramena otkrivaju dovoljno kože, a ne izgledaju vulgarno.

Kožne jakne

Idu dobro uz sve, traperice, haljine, sportske kombinacije... Osim što ćete izgledati savršeno, u jesenskim danima kožna jakna će vas i grijati.

Gola leđa

Kao i s golim ramenima, pokazujete kožu a ne izgledate vulgarno. Ovaj trend se jako sviđa muškarcima.

Uske traperice i majica

Ne treba posebice opisivati zašto je to seksi, sjetite se samo sestara Kardashian i njihovih kombinacija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.