One Directionovac Louis Tomlinson objavio prvu sliku sina

Foto: Instagram, JLP, Twitter

LOUIS Tomlinson postao je ponosni tata.
 
24-godišnji član popularnog benda One Direction, poslužio se svojim društvenim mrežama, kako bi potvrdio sretne vijesti te se pohvalio novom ulogom u svom životu, i to onom očinskom.
 
Naime, njegova bivša djevojka Briana Jungwirth, s kojom je imao kratku avanturu, ali ostao u dobrim odnosima, rodila je prije nekoliko dana, a mališan je dobio ime Freddie Reign.
 
 
Na crno-bijeloj slici, maleni Freddie tako leži u naručju mladog, istetoviranog tate, a moramo priznati kako su dečki preslatki duo.
 
Maleni će nositi njegovo prezime, a ponosni tata do daljnjega će biti u Kaliforniji te pomagati mami oko djeteta. U isto vrijeme, sliku sa sinom objavila je i Briana.
 
 
Iako su bivši golupčići ostali u dobrim odnosima zbog djeteta, ne namjeravaju se pomiriti, a navodno je Louis za Brianu i dijete kupio i moderni trosobni stan u Calabasasu, no iznos nije bio višemilijunski kako se nagađalo, a stilistica će ga sama urediti. Za to vrijeme, pjevač će iznajmljivati luksuznu vilu u blizini, no još se ne zna hoće li mu se tamo pridružiti i nova djevojka Danielle Campbell, od koje se ne odvaja posljednjih tjedana.
 
 
Louis će plaćati i alimentaciju u iznosu od 10 tisuća funti mjesečno, a navodno je dobrovoljno pristao na taj iznos.
 
"Iako među njima ne postoji više ništa, Louis misli sve najbolje o Brianni te vjeruje kako će biti divna mama. Pomoći će joj koliko god može", otkrio je nepoznati izvor.
 
 
 
 
 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.