Ogrtač je za po kući: Rita napokon u primjerenom izdanju za crveni tepih

Foto: Getty

SVE oči bile su na njoj.

Prije nekoliko dana 26-godišnja britanska pjevačica albanskih korijena istovremeno je oduševila i zbunila javnost odabirom toalete za dodjelu MTV EMA nagrada.
 
 
Preciznije, Rita je nosila bijeli kućni ogrtač kao haljinu te ručnik na glavi, a neobičnu kombinaciju dopunila je bijelim štiklama te dijamantima.
 
No sinoć je ipak pokazala da je naučila na svojim greškama te zasjala u prekrasnoj prozirnoj toaleti s rozim perjem, i to na dodjeli Bambi nagrada u Berlinu.
 
Pjevačica je pojavom zasjenila sve ostale dame, a haljina je na leđima bila toliko otvorena da je otkrila njezine brojne tetovaže. Kosu je zalizala te je ukrasila nježnim valovima.
 
 
Pjevačica je nosila i nekoliko dijamantnih naušnica, a ovo je svakako bilo jedno od njezinih najboljih izdanja. Nadamo se da će pozitivni komentari na račun izgleda potaknuti pjevačicu da je češće viđamo upravo u ovakvim izdanjima.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ritu Oru, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Rita Ora.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.