Od romantičnih do divljih: Ovo su najpopularniji uzorci za ovo ljeto

SVAKA sezona donosi nove trendove koji se ne tiču samo stilova, već i boja te uzoraka odjeće i modnih dodataka.

O hit boji za ovo ljeto, takozvanoj pistachio zelenoj, već ste mogli čitati na našem portalu, a sada ćemo se osvrnuti na najpopularnije uzorke sezone. I ovog ljeta ponavljaju se neki koji uporne ne izlaze iz mode, no u modu su se vratili i neki printovi iz prošlosti koji su dugo bili zanemareni:

Tie-dye

Ovaj hippie uzorak je najveće iznenađenje sezone čiji povratak nismo očekivali, no čini se da ga je modni svijet jedva dočekao. Već je omiljen među slavnim trendsetericama poput Selene Gomez i Gigi Hadid, a prelijevajući tie-dye uzorak preplavio je i Instagrame poznatih influencerica.

Voćni

Limuni, trešnje, ananasi i drugo sočno voće ukrasili su ljetne haljinice, hlačice, suknje i kupaće kostime, a motivi voća popularni su i na nakitu. Voćni uzorci donijet će svačijoj garderobi dozu razigranosti i šarenila, a to je upravo ono što vam preko ljeta i treba.

Životinjski

Od leoparda, preko zmijskog, pa sve do kravljeg, životinjski uzroci nastavljaju svoju modnu dominaciju i u ljetnim mjesecima, a posebno su popularni na kupaćim kostimima. 

Gingham

Karirani uzorak koji sa sobom uvijek donosi dašak retro stila u modi je već nekoliko toplih sezona zaredom, pa tako i ove. No ovog ljeta po popularnosti se posebno izdvojio zeleni gingham uzorak, što je još jedan dokaz da je zelena boja hit.

Cvjetni

Ovo je jedan od onih uzoraka koji vjerojatno nikada neće biti "out" u proljetnim i ljetnim mjesecima. Ipak, nije svake sezone u modi isto cvijeće, pa su tako za ovo ljeto najpopularniji odabir tratinčice. 

Točkice i prugice

Ova dva klasična ljetna uzorka teško će ikada ijedan drugi izbaciti iz mode, a iako točkice ovog ljeta nisu toliko popularne kao prošlog, i dalje su siguran odabir koji će vam u ljetnim mjesecima osigurati stilske bodove. Baš kao i prugice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.