Od dizajnerskih do emotivnih: Najbolje manikure slavnih dama na dodjeli Grammyja

Foto: EPA-EFE, Instagram

OSIM raskošnih toaleta, koje možete pogledati OVDJE, na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja u prvom planu su se našli i nokti.

Slavne dame su se sinoć posebno potrudile oko svojih manikura, a bilo ih je zbilja raznih - od blještavih, preko dizajnerskih, do srcedrapajuće emotivnih.

Pogledajte tko je sve i noktima privukao pažnju na crvenom tepihu, a možda i pronađete inspiraciju za svoju sljedeću manikuru.

Billie Eilish

Apsolutna pobjednica sinoćnje dodjele koja je kući otišla s pet Grammyja dominirala je i na crvenom tepihu. Osim što se u neobičnoj zeleno-crnoj Guccijevoj kreaciji rađenoj po mjeri, koju je upotpunila i maskom za lice, istaknula u masi glamuroznih haljina, poglede je mamila i svojim dugačkim zelenim noktima također s logom modne kuće Gucci.

Rosalía

Planetarno popularna Španjolka koja svojim izgledom mijenja nametnute beauty standarde također je završila na našoj listi najupečatljivijih izdanja s dodjele, a mjesto na ovoj listi donijeli su joj blještavi srebrni nokti prekriveni kristalićima.

Lizzo

Pjevačica koja nas je sinoć oduševila u čak četiri glamurozna izdanja, od čega je jedno bilo s potpisom Juraja Zigmana, sjajno je svoje nokte prilagodila svakom od njih. Ona se odlučila za bijelu manikuru sa srebrnim šljokicama i kristalnim vrhovima u obliku kapljica.

Priyanka Chopra

Iako se odlučila za klasičnu i ponovo popularnu francusku manikuru, glumica i bivša miss svijeta njome je odala počast tragično preminuloj košarkaškoj i sportskoj legendi Kobeu Bryantu tako što je na jednom noktu napisala broj 24 koji je on, uz osmicu, nosio na dresu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.