Novi krah: Holivudska glumica čiji brakovi traju samo 2 godine

Foto: Getty, WENN, Instagram

GLUMICA je viđena bez vjenčanog prstena.

32-godišnja glumica Scarlett Johansson, koja je često na listama najsexy žena, ovih je dana u New Yorku, gdje je po prvi put viđena bez vjenčanog prstena.
 
Time je i službeno potvrdila glasine o kraju 2-godišnjeg braka sa suprugom Romainom Dauriacom, s kojim ima i 2-godišnju kćerkicu Rose Dorothy.
 
 
Par je posljednji put viđen zajedno prošlog listopada, na otvorenju svog dućana s kokicama u Parizu, no bolje upućeniji izvori tvrde kako je do prekida došlo još prošloga ljeta, ali u strogoj tajnosti. "Ona je bila ta koja je prva zatražila razvod i donijela tu odluku, pod izgovorm kako ne dijele previše zajedničkih interesa."
 
 
Podsjetimo, par se upoznao 2012. godine, a francuski novinar pred lijepu je glumicu kleknuo godinu dana kasnije. Glumici je to bio drugi brak, jer je prethodno bila u braku s holivudskim zavodnikom Ryanom Reynoldsom, a zanimljivo, brak je također potrajao samo 2 godine.
 
 
"Brak između dvoje glumaca je veliki izazov, jer jedan je uvijek uspješniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav, nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim, da bi brak uspio", rekla je tada, no ni to se nije pokazalo kao formula za uspjeh, barem ne u njezinom slučaju.
 
S druge strane, Ryan je sreću pronašao s glumicom Blake Lively, s kojom je već godinama u skladnom braku, a par ima i dvoje djece te se često opravdano smatraju najslađim holivudskim parom.
 
 
No, na Scarlett je tek da pronađe svoju mirnu ljubavnu luku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.