Novi it dečko: Još jedan modni uspjeh Brooklyna Beckhama na naslovnici Vogue Me-a

Foto: Vogue Me, Twitter, Instagram, Burberry, Splash News, Reserved

MLAĐAHNI sin Davida i Victorije Beckham postao je pravi "it dečko".


17-godišnjeg Brooklyna Beckhama na Instagramu prati više od 7 milijuna obožavatelja, roditelji su mu slavne face, a njegova djevojka je jedna od najperspektivnijih mladih holivudskih glumaca, plavokosa Chloe Grace Moretz.



A uz sve to, Brooklyn je i postao prilično vruća roba u modnom svijetu te mu nije strano snimanje raznih modnih naslovnica, editorijala i kampanja.



Posljednju u nizu naslovnica, 17-godišnjak je snimio za kineski Vogue Me, u kojem će se pojaviti i njegov mlađi, 13-godišnji brat Romeo, što smo saznali na Instagram profilu spomenutog časopisa.



Vogue Me lansiran je ranije ove godine, za mlađe generacije, tj. sve one rođene u kasnim devedesetima.

I dok je cijeli svijet mislio kako će "mini Beckhami" krenuti tatinim stopama, čini se kako su svi krenuli maminim: Brooklyn i Romeo su u modnim vodama, najmlađi Cruz nedavno je cijelom svijetu otkrio svoj pjevački talent, a malena Harper stalno se mota oko maminih haljina te joj pomaže u njihovom stvaranju.



No, bez obzira na to, tata David puca od ponosa na svoje klince, a s njima provodi i svaki slobodni trenutak, u raznim aktivnostima, zbog čega se opravdano smatra jednim od "najcool" celebrity tata, ali i jednim od najzgodnijih.

Čini se kako će obitelj Beckham još dugo biti u središtu medijske pozornosti.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.