Novi američki trend: Selotejp kao modni dodatak

NOVI trend među mladim Amerikancima su modni dodaci napravljeni od - ljepljive vrpce. Ovaj trend dodatno je popularizirala zvijezda reality showa "Jersey Shore" Snooki, koja je na Twitteru objavila slike svojih modnih dodataka iz "kućne radinosti", među kojima je i torbica koju je ukrasila leopardskim uzorkom uz pomoć ljepljive vrpce.

Ipak, kako izvještava Glamour, "otac" ovog trenda je Keith Drone, tridesetogodišnji kompjuteraš koji je pokrenuo stranicu ducttapefashion.com na kojoj se prodaju modni dodaci načinjeni od selotejpa kao što su novčanici, kravate , remeni i drugo... Keith kaže da je počeo nositi stvari izrađene od selotejpa kako bi "iznervirao" ravnatelja, a nije ni sanjao da će njegova stranica jednog dana biti tako veliki hit.

Mlade Amerikanke prihvatile su ovaj trend jer je zabavan, jeftin i pomoću njega mogu napraviti dodatke koji iskazuju njihovu osobnost. Mnogi proizvođači selotejpa, počeli su proizvoditi trake u različitim bojama i s različitim uzorcima te zadovoljno trljaju ruke zbog izvrsne prodaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.