Nove haljine Ivice Skoke ostavljaju bez daha

Foto: Mare Milin

IVICA Skoko, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, predstavlja kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina. 

Prekrasne haljine, koje ostavljaju bez daha sve poklonice raskošnih red carpet izdanja, u bajkovitoj kampanji misterioznog naziva "Moonlight – Sunlight", snimila je poznata modna fotografkinja Mare Milin. 
 
 
Raskošni dizajn Ivice Skoke i romantična vizija Mare Milin, rezultirali su očaravajućim fotografijama, koje evociraju žensku ljepotu, nježnost, romantiku i senzualnost. 
 
 
Vjeran svom modnom izričaju i s potpisom dizajnera haljina za crvenih tepih, Skoko i u ovoj kolekciji ostaje vjeran eleganciji, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog. Raskošni materijali, ručno rađeni detalji, kojima dizajner pridaje iznimnu važnost te čipka, otkrivaju neobuzdanu ženstvenost i senzualnost. 
 
 
"Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se žena dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju", izjavio je Ivica Skoko. 
 
Modernu princezu, drsku i nježnu, u "Moonlight – Sunlight" kampanji utjelovila je poznata manekenka Luna Valas, koja se savršeno snašla u toj ulozi. 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.