Nosi ih i Severina: Hit čizmice od 2500 kuna preplavile su zagrebačke ulice

Foto: Luka Šangulin/Index, Instagram

DA su Hrvatice slabe na dizajnerske krpice, gotovo svakodnevno svjedoče outfiti kojima se domaće slavne dame hvale na Instagramu, ali nerijetko i fotke stajlinga s ulica naših gradova.

A da se ni u ovoj godini po tom pitanju ništa neće promijeniti, najavljuju naše prve ovogodišnje street style fotke iz Zagreba na kojima prevladavaju jedne dizajnerske čizmice.

Radi se o Nowles modelu dizajnerice Isabel Marant od 336 eura (oko 2500 kuna), ujedno i jednom od najpretraživanijih modnih komada među Hrvatima u 2019. godini. No čini se da Hrvatice nisu samo maštale o ovim skupim čizmicama već su ih mnoge i priuštile.

Čizmice s platformom i postavom od ovčje vune te prepoznatljivim crvenim vezicama, koje su najpopularnije iako postoje i druge opcije, preplavile su zagrebačke ulice i pokazale su se kao pravi mamac za poglede.

A osim Zagrepčanki, osvojile su i dvije poznate Splićanke. Nedavno se njima na svojem Instagramu pohvalila Severina koja je u opisu fotke naglasila da su udobne, a često smo ih imali priliku vidjeti i na nogama Ane Gruice koja ima smeđi model.

 

No iako su megapopularne, oko njihovog izgleda lome se koplja i mnogi ih smataju neuglednima, pa nas zanima što vi mislite o njima. Svoj modni sud dajte u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.