Njuškaš mu po mobitelu? Ovo su pitanja koja si moraš postaviti!

Foto: Instagram

NJUŠKANJE po mobitelu partnera nije neuobičajena stvar, ali definitivno nije najpametnija.
 
Mnoge žene to rade, jer si jednostavno ne mogu pomoći, a time ugrožavaju vezu i ono malo povjerenja što je u njoj ostalo. Ako si tip osobe koji je sklon njuškanju po tuđim mobitelima, ovo su pitanja koja si jednostavno moraš postaviti.
 
Vjerujem li svom dečku? 
 
Ako mu vjeruješ, nema potrebe za njuškanjem jer mu vjeruješ. Ako mu ne vjeruješ, činjenica da njuškaš po mobitelu neće napraviti neku razliku. Čak i ako ništa ne pronađeš, nećeš se osjećati bolje jer ćeš misliti da je samo sve jako dobro sakrio. 

Zbog čega mu ne vjerujem?
 
Njuškanje podrazumijeva da mu stvarno ne vjeruješ, a onda se moraš upitati zbog čega je to tako. Je li napravio nešto čime je zaslužio tvoje nepovjerenje? Ako jest, njuškanje neće promijeniti stvari. Pametnije je da pričaš s njim i pokušaš mu oprostiti zbog toga što je napravio. 
 
Imam li pravo?
 
Svaka žena koja njuška po mobitelu ima osjećaj da je njeno njuškanje sasvim opravdano. Čak i ako radi stvari koje ne bi trebao, njuškanje nije rješenje. Ako imaš osjećaj da ti nešto skriva, najbolji pristup je direktni pristup. Sve ostalo je lošija opcija, jer čak i ako jesi u pravu, on će svejedno imati pravo da ti zamjera što si njuškala. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.