Niste se naspavale? Uz ova 3 make-up trika to nitko ne mora znati

Foto: Instagram

MALO je onih koji si baš svaku noć mogu priuštiti osam sati sna.
 
Baš zato, ponekad odmoran izgled treba lažirati, a tu na scenu stupa šminka. Donosimo vam tri super make-up savjeta za odmorniji izgled očiju, jer ne trebaju baš svi znati da se niste naspavali:
 
Korektor
 
Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, no ako je pogrešno odabran, može imati potpuno suprotan učinak. Pregust korektor, koji teksturom više sliči puderu, može rezultirati neprirodnim i nelaskavim izgledom. Najbolji će efekt imati korektor lagane, hidratantne teksture, koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.
 
Moć bijele olovke
 
Bijela olovka za oči posljednjih je godina jako popularna i ima moć da u trenu osvježi pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim će očima imati suprotan efekt. Odvažite se na malo drugačiji make-up i uvjerite se u čarobni učinak bijele ili neke druge svijetle nijanse olovke za oči.
 
Uvijte trepavice
 
Uvijač za trepavice jedan je od alata koji se treba naći u vašoj make-up torbici. Osim što trepavice čini ljepšima, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru nanesete samo na vrhove.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.