Ni Rakitićeva Raquel nije odoljela donedavno omraženim hlačama

Foto: Instagram

SUPRUGA Ivana Rakitića Raquel Mauri redovno na svom Instagramu dijeli trenutke iz njihovog privatnog života, a ljubiteljicama mode teško će promaknuti svi oni trendi komadi koji su pronašli mjesto u njenom ormaru. Zahvaljujući istančanom ukusu, Raquel često oduševi odličnim stajlinzima, a nedavno je sa suprugom pozirala u odličnim, usklađenim modnim kombinacijama.

Ovog puta pohvalila se casual outfitom koji savršeno funkcionira u dnevnim varijantama i u kojem je udobnost zajamčena. To može zahvaliti hlačama koje su bile hit krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina.

Ipak, odabrala je nešto drugačiji model, bez specifičnih džepova, ali istoga kroja kao i "cargo" hlače. Riječ je o vrećastom, pomalo nezgrapnom modelu koji mnogi povezuju uz radnički ili vojnički stil. Iako mnogi ove hlače ne smatraju ženstvenima, Raquel je dokazala potpuno suprotno.

Visokim strukom i remenom naglasila je struk, a kombinirala ih je uz bijelu majicu s printom i bijele tenisice. Osim što je mudro odabrala boju zbog koje sve hlače izgledaju skupocjeno, pobrinula se i da "cargo" hlačama ne sakrije svoju ženstvenu liniju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.