Nemoguće je ne zaljubiti se u retro stajling Marijane Batinić

Foto: Instagram

LIJEPA voditeljica ne skriva koliko uživa u obiteljskom odmoru.

Marijana Batinić je uzela predah od brojnih poslovnih obveza i posvetila se druženju s kćeri Enom i suprugom Matejem Pašalićem. Na svom putovanju istražuju Italiju, a voditeljica o svemu redovno obavještava pratitelje na Instagramu. No osim lijepog krajolika ljubiteljice mode primijetile su i zanimljive outfite ove modne maherice.

Nakon što se pohvalila tenisicama oko kojih se lome koplja, Marijana je uskočila u odličnu retro kombinaciju koju će mnogi rado kopirati.

Iako je odabrala basic komade, njihovim kombiniranjem dobila je upečatljiv, a istovremeno udoban stajling u kojem bez problema možete provesti cijeli dan. Mnogima omražene, ali ponovno popularne hlače s trapez nogavicama i visokim strukom naglašavaju njenu vitku liniju, a iako na nogama nosi efektne zlatne sandale s visokim potpeticama dozu ležernosti postigla je klasičnom traper jaknom.

Ovo nije prvi puta da se voditeljica poigrala retro komadima koji su se odlično uklopili u njen stil. No iako bi na mnogima možda izgledali smiješno, njoj odlično pristaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.