Nema on tih para: Beyonce odbila Bradleyja Coopera za ulogu u njegovom redateljskom prvijencu

Foto: SplashNews

PLAVOOKI glumac Bradley Cooper uskoro bi se trebao naći iza kamere.

Radi se o njegovom redateljskom debiju, odnosno remakeu filma "A Star Is Born", za koji se šuškalo kako će glavna zvijezda biti slavna Beyonce.
 
No, ti su se snovi rasprsnuli kao baloni od sapunice, s obzirom da se Beyonce neće pojaviti u njemu, a navodno je razlog financijske prirode.
 
Naime, Bradley očito nije raspolagao dovoljnim budžetom, koji bi mu priuštio tako veliku zvijezdu u filmu. "Beyonce je htjela previše novaca, a Warner Bros je odbio njezin prijedlog", prenosi Vogue.
 
No, da stvar bude zanimljivija, navodno je cijeli projekt na kraju propao iz istih razloga, jer je zahtijevao previše novaca, koji slavni studio nije htio izdvojiti.
 
 
Filmska priča prati ženu koja ulazi u svijet šoubiznisa te se zaljubljuje u poznatu glazbenu zvijezdu, čija karijera propada, dok se njezina tek ostvaruje. Ista je priča već dva puta ekranizirana: prvi put 1954. godine s Judy Garland, a drugi put 1976. godine s Barbarom Streisand.
 
"Ovaj projekt je nešto na čemu Bradley radi već neko vrijeme. Ovo nipošto ne znači da je projekt službeno gotov. Bradley će i dalje raditi na njemu, bez obzira na ostale obaveze", otkrio je dobro upućeni izvor.
 
Hm, možda Bradley glavnu ulogu ponudi Jennifer Lawrence, koja je svoj glazbeni talent pokazala u "Igrama gladi", a s Bradleyjem je glumila u čak 4 filma.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.