Nekada smo je gledali "samo" kao curu Judea Lawa, no ona je modna ikona

Foto: Getty, Splash

ONA je rado viđeno lice na svim svečanim događajima koji okupljaju slavne face pa tako nije propustila ni sinoćnji event u New Yorku.
 
Riječ je o 36-godišnjoj britanskoj glumici, modelu i modnoj dizajnerici Sienni Miller koja je na amfAR gala večeri mamila poglede u blistavom izdanju.
 
 
Sienna je nosila dugačku zlatnu plisiranu haljinu iz proljetne kolekcije modne kuće Dior koju je upotpunila i zlatnim naušnicama te je složila i odličnu retro frizuru s crnom vrpcom.
 
 
Lijepa Britanka uvijek nas oduševi svojim outfitima, kako na crvenom tepihu tako i privatno, te je s razlogom na glasu kao modna ikona našeg doba.
 
 
 
Sienna njeguje boho chic stil, no cijeni i eleganciju pa je najčešće možemo vidjeti u dugačkim cvjetnim haljinama i slojevitim izdanjima ili pak u glamuroznim toaletama, kada je riječ o svečanim događajima.
 
 
 
Iako je već godinama na sceni, status modne ikone stekla je tek nakon što je izašla iz sjene svog bivšeg dečka, glumca Judea Lawa s kojim je bila u vezi od 2003. do 2011. godine, uz povremene prekide. 
 
 
Podsjetimo, 2005. godine glumac ju je prevario s dadiljom Daisy Wright koja se brinula za njegovo troje djece koje je dobio u braku s glumicom Sadie Frost. Sienna je Judeu prevaru oprostila, no prekinuli su godinu dana nakon toga, da bi se 2009. ponovno pomirili te konačno raskinuli 2011. godine.
 
Nakon Judea, Sienna je tri godine bila zaručena za glumca Toma Sturridgea, s kojim ima i kćer Marlowe, no par je prekinuo prije nego što su stali pred oltar.
 
 
Glumica sada ima treću šansu za brak s 15 godina starijim redateljem Bennettom Millerom, s kojim se upoznala 2014. na setu filma Foxcatcher i zaručila na jesen 2017. godine.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.