Ne znamo kako Kendall Jenner može hodati u ovakvim hlačama

Foto: X17

KENDALL Jenner jučer se vratila u Los Angeles iz Pariza gdje je nosila revije na Tjednu mode. 

Manekenka je za putovanje obukla nježnoružičasti pleteni komplet s majicom i hlačama na trapez, inače i najudobniji trend sezone. I dok joj je u pletenom izdanju sigurno bilo udobno sjediti u avionu, zaista nam nije jasno kako je uspjela hodati u ovim hlačama, jer su joj se nogavice vukle po podu.

No iako je tenisicama stalno gazila po nogavicama i svakim korakom riskirala da se spotakne i padne na lice, iskoristila je svoje manekenske supermoći i uspješno je protutnjala kroz zračnu luku kao da hoda po modnoj pisti.

A moramo primijetiti da su u ovim predugačkim hlačama s laskavim nogavicama na trapez njene noge izgledale još vitkije i duže, pa nam je i donekle jesno zašto ih je odjenula iako joj nisu po mjeri. Čini se da je Kendall za dobar izgled spremna riskirati puno toga, pa čak i pad na nos nasred zračne luke.

No ona nije jedina koja nas je oduševila svojom sposobnošću nespoticanja preko dugačkih nogavica. Najuspješnija u tome je Victoria Beckham koju često imamo priliku vidjeti u hlačama s nogavicama koje su vuku po podu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.