Natikače koje vam je mama branila nositi u 90-ima ponovno su u modi

Foto: Instagram

POVRATKU trendova iz 90-ih ne nazire se kraj.

Svaki put kad pomislimo da se u modu vratilo sve što je obilježilo to desetljeće, iznenadi nas neki trend na koji smo zaboravili, a to se upravo dogodilo s jednim povratničkim modelom natikača.

Ako ste u 90-ima bile klinke, onda vam je mama vjerojatno branila da ih nosite iako ste to silno htjele, a pretpostavljamo da vam sada više ne treba njeno dopuštenje pa ih konačno možete kupiti. No pitamo se hoćete li sada to htjeti...?

Riječ je o natikačama s platformom koje, od kada su prestale biti "in", prati loš glas, no čini se kako su ove sezone dizajneri i modne influencerice odlučili popraviti njihovu reputaciju.

U devedesetima ih je proslavio američki dizajner Steve Madden, koji je sada ponovno oživio svoje originalne modele, a njegovim primjerom poveli su se i drugi dizajnerski, ali i povoljni high-street brendovi pa ih je moguće naći u raznim varijantama i po cijeni za svačiji džep.

Ipak, u ovakvim je natikačama hodanje pravi izazov pa definitivno nisu za svakoga jer u njima je vrlo lako izvrnuti nogu, posebice ako ste navikle nositi samo ravne cipele i tenisice.

A modne influencerice su tijekom prvog vikenda Coachelle potvrdile trend pa su se natikače s platformom, ali praktičniji modeli s dodatnim remenom oko pete, nametnule kao hit obuća za festivale.

 

Stoga ako još niste preboljele to što vam ih je mama u djetinjstvu branila, sada je pravo vrijeme da ih napokon nabavite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.