Nataša Janjić ne odustaje od čizmica oko kojih se već dva desetljeća lome koplja

Foto: Instagram

IAKO smo navikli da se modni trendovi izmjenjuju svake sezone, pa nekad i brže, postoje i oni koji se uspiju malo duže zadržati u modi.

Jedan od njih su i Uggsice koje su, na iznenađenje mnogih, izdržale test vremena i još uvijek su in, iako se oko njih lome koplja već dva desetljeća. A da ni ove zime ne izlaze iz mode, svojim posljednjim stajlingom potvrdila je Nataša Janjić.

Lijepa glumica na svojem je Instagramu objavila fotku kojom je pokazala koji je ona tim kada su u pitanju ove čizme, a smeđe Uggsice je iskombinirala sa svijetlim skinny trapericama, bijelom pletenom dolčevitom i još jednim trendom oko kojeg su mišljenja podijeljena - takozvanim teddy bear kaputom koji, kako mu sam naziv otkriva, zbog čupave teksture izgledom podsjeća na plišane medvjediće. Outfit je upotpunila chic crnom kapicom i kožnim ruksakom.

A ako ste pomislili da je Nataša jedna od rijetkih koje nose Uggsice i u 2019. godini, prevarili ste se. Od ovih čizmica još nisu odustale ni neke od najvećih svjetskih trendseterica, uključujući Rihannu i Gigi Hadid koje su, kako prenosi Who What Wear, također ove jeseni snimljene u Uggsicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.