Naši najdraži holivudski alfa mužjaci

ZGODNI, uspješni i iznimno seksi, alfa mužjaci Hollywooda su nešto što bi svaka žena voljela držati za ruku, barem na kratko.

1. George Clooney

Kao i vino, što je stariji, to je bolji. George Clooney ima šarm, karizmu, a tu je i činjenica da je vječni neženja, što je većini žena pravi afrodizijak.



2. Brad Pitt

Lista bez Brada Pitta ne bi funkcionirala; Bilo da volite njegove plave oči, njegov razigrani šarm ili činjenicu da je odličan otac, Brad je netko koga bi svaka žena odvela kući na upoznavanje s roditeljima.



3. Jack Nicholson


Tip kojemu ne možemo zamjeriti opušteno tijelo i činjenicu da još uvijek puši i pije; Jack Nicholson je kralj, a Hollywood je njegovo kraljevstvo. Nosi sunčane naočale po noći, ljubuje sa puno mlađim djevojkama i živi kao prava zvijezda.



4. Pierce Brosnan


Šarmantan, uglađen, sa seksi naglaskom: Pierce obara žene s nogu, uvijek je u potpunoj kontroli nad situacijom, a volimo ga čak i kada pjeva bez sluha.



5. Johnny Depp

Ultimativni alfa mužjak, Johnny Depp je seksi, misteriozan, ali i iznimno darežljiv muškarac. Njegova slabost prema ženama s kojima je u vezi jako je seksi, jer volimo tipove koji se ne srame pokazati svoju nježnu stranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.