Naravno da je nova The Weekndova pjesma o Seleni koja ga je ostavila zbog Justina

Foto: Splash News, Instagram

NJIHOVA ljubav potrajala je svega deset mjeseci.

Radi se o pjevačima Seleni Gomez i The Weekndu koji su u 2017. godini novinske stupce punili svojom vezom koju su uspjeli neko vrijeme sakriti od očiju znatiželjne javnosti.

Koliko su bili uspješni u tome, govori i činjenica kako su se obožavatelji tada još uvijek nadali kako će se pjevač pomiriti sa svojom bivšom djevojkom, manekenkom Bellom Hadid s kojom je prekinuo nakon dvije godine ljubavi zbog prenatrpanih rasporeda.

Par se dva mjeseca nakon prekida javno sreo na pisti Victoria's Secreta na kojoj je on pjevao drugi put, a ona šetala njome prvi te nježno gledao, no pjevač je već tada bio sa Selenom pa od pomirenja nije bilo ništa.



No ništa nije bilo niti od te ljubavi jer svega deset mjeseci kasnije Selena se vratila svom bivšem dečku Justinu Bieberu po tko zna koji put, no ponovno su prekinuli, a The Weekend je novu pjesmu posvetio upravo lijepoj i talentiranoj 26-godišnjakinji.

"Čini se kako sam ja bio samo usputna stanica dok se ne odlučiš, samo si gubila moje vrijeme", počinje The Weeknd u pjesmi Call Out My Name.

"Rekao sam da ništa ne osjećam, no lagao sam, gotovo sam ti dao dio sebe za tvoj život", idu stihovi dalje, što su fanovi protumačili kao činjenicu da je pjevač svojoj bivšoj curi htio dati bubreg koji joj je prošloga ljeta na kraju dala najbolja prijateljica.

"Našli smo jedno drugo. Pomogao sam ti sastaviti razbijene dijelove, ti si meni dala utjehu. No zaljubljivanje u tebe bila je pogreška."

Nitko od glavnih aktera još uvijek se nije oglasio u vezi s pjesmom pa ćemo morati prosuditi sami je li Selena doista bila inspiracija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.