Najpopularniji Instagram izrazi: Otkrivamo ti njihova značenja

Foto: Instagram

MOŽDA nisi znala, ali postoji čitav svijet Instagram komentara, za koje možda niti nisi znala.

No, ako si ih primijetila ispod slika slavnih faca ili prijatelja koje slijediš te se pitaš što neki od njih znače, slijedi ovaj kratki vodič.
 
1. LB ili Likeback
 
Kad netko napiše tako nešto ispod nečije slike, on zapravo traži tu drugu osobu da zauzvrat lajka neku njegovu sliku, kako bi izgledao malo više popularan.
 
2. First/Instant
 
Ovo je komentar, koji se obično piše ispod slika slavnih faca, kao što je npr. Kylie Jenner, a sve kako biste ostale fanove obavijestili da ste bili prvi, koji ste vidjeli fotografiju.
 
3. Row for row
 
U prijevodu, red za redom, označava molbu nekom korisniku da lajka red tvojih fotografija, a zatim će to on isto napraviti na njegovom profilu.
 
4. Double tap that
 
Ovo je zabavni način izražavanja toga koliko ti se sviđa određena slika.
 
5. Insta dump
 
Ovo je jedan od komentara, koje ne bi voljela vidjeti ispod svoje fotografije. Zašto? Jer te time netko od tvojih sljedbenika proziva zbog objavljivanja previše slika odjednom, umjesto da odabereš samo jednu ili napraviš mali vremeni razmak između objava.
 
6. #l4l/#f4f
 
"Like for like" ili "follow for follow". Ovim izrazima samo "žicate" nekoga da lajka vaše slike i da vas prati, a vi ćete to sve isto učiniti za njih.
 
7. #Instagood/#Instalove
 
S bilo kojim od ova dva izraza, ti izražavaš svoje osjećaje o tome koliko misliš da je nevjerojatno lijepa neka fotografija, bilo da se na njoj nalazi krajolik ili osoba.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.