Najlaskaviji komad nakita trenutno je i najpopularniji

Foto: Instagram

PROŠLU godinu obilježio je veliki povratak choker ogrlica iz devedesetih, a ove je sezone na modni tron zasjeo još jedan trend iz prošlosti.
 
A ovaj komad nakita vraća nas u rane 2000.-e, dok ga neke žene nikada nisu niti prestale nositi. Riječ je o takozvanim ring naušnicama čije je najvjernija obožavateljica definitivno J.Lo, još od vremena kada je bila "Jenny from the block".
 
 
I dok ste u srednjoj školi vjerojatno nosile samo one najveće ringove, sada su popularni u svim veličinama i svi su podjednako laskavi. Ovo je jedan od onih komada nakita koji u trenu može popraviti cjelokupni dojam i uljepšati gotovo svaku ženu, iako je riječ o najobičnijim okruglim naušnicama.
 
 
Osim što stoje baš svim ženama, njihova prednost jest i ta što se, ovisno o veličini, jednako dobro uklapaju u večernje i dnevne, elegantne pa čak i sportske kombinacije, a sve, naravno, ovisi i o vašem stilu.
 
 
U svakom slučaju, ovo je trend koji definitivno ne želite propustiti, a okrugle naušnice naći ćete baš u svim popularnim high-street trgovinama.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.