Najlaskavije traperice su se vratile u modu i već se nose u Zagrebu

Foto: Luka Šangulin/Index, Instagram

KONAČNO je došlo vrijeme da zaboravite na skinny modele traperica koji već godinama uporno ne izlaze iz mode.

Iako su ih umalo u drugi plan bacile traperice ravnog kroja koje su osvojile fashionistice tijekom poteklih nekoliko sezona, model koji se sada vratio u modu konačno bi ih mogao zasjeniti jer laska nogama bolje od ijednog drugog. 

Radi se o trapericama s nogavicama na trapez, trendu koji vežemo uz modu sedamdesetih godina prošlog stoljeća, iako je bio popularan i početkom milenija.

Za povratak ovog retro modela traperica zaslužni su poznati dizajnerski brendovi koji su ih uvrstili u svoje kolekcije za aktualnu sezonu, uključujući Celine, Brandona Maxwella, Paca Rabannea, Albertu Ferretti i mnoge druge, a influencerice s Instagrama su ga jedva dočekale jer, kako smo već spomenuli, nijedan drugi model traperica ne laska figuri kao trapezice.

Retro trendu u trapericama nisu odoljele ni Hrvatice, i poznate i nepoznate.

Zbog nogavica koje se naglo šire u donjem dijelu, gornji dio nogu i struk djeluju uže no to jesu, a efekt je još bolji u kombinaciji s cipelama s visokom potpeticom, poput ovih koje nosi djevojka sa zagrebačke špice na fotki iznad.

Najlaskaviji odabir su modeli s visokim strukom koji su u gornjem dijelu skroz uski te se šire od ili ispod koljena, a upravo u takvim trapezicama smo ove jeseni uočili još jednu djevojku na zagrebačkoj špici koja će vas dodatno uvjeriti u sve njihove prednosti. Njezin stajling pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.