Na reviji ELFS-a brojne poznate Hrvatice nosile su iste laskave cipele

Matija Habljak/PIXSELL

SINOĆ je u Hrvatskom glazbenom zavodu održana modna revija dizajnerskog dvojca ELFS koja je okupila poznata lica s domaće šoubiz scene.

Moda je na crvenom tepihu bila jednako atraktivna kao i na pisti, a primijetili smo da su brojne poznate Hrvatice na nogama nosile najlaskavije cipele koje postoje. Riječ je o salonkama i sandalama u boji kože u kojima noge u trenu izgledaju vitkije i duže, a mnoge su ih iskombinirale i s haljinama wrap kroja koje od 1976. godine, kada ih je dizajnerica Diane Von Fürstenberg prvi put predstavila svijetu, laskaju ženskoj figuri bolje od ijednog drugog odjevnog komada.

Jedna od dama koje su sinoć spojile dva laskava trenda je voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja se odlučila i za haljinu u nude nijansi koja je sjajno naglasila njenu vitku figuru i prekrasan ten.

I pjevačica Indira Levak iskombinirala je nude salonke i haljinu na preklop, a ona je odabrala haljinu u univerzalno laskavoj crvenoj boji u kojoj žene dokazano izgledaju najviše seksi.

Glumica Ecija Ojdanić također je nosila nude salonke i wrap kroj, no ona je umjesto haljine odabrala laskavi kombinezon na preklop u prekrasnoj nijansi breskve. Moramo pohvaliti i presladak stajling Doris Pinčić Rogoznice koja je pozirala s njom.

U nude salonkama bila je i Ivana Delač koja ih je sjajno iskombinirala s ružičastom bluzom na preklop i crvenom pencil suknjom te je dokazala da ove dvije boje zajedno izgledaju sjajno.

Antonija Šola hrabro je pokazala nožne prstiće u nude sandalama koje je iskombinirala s crnom pripijenom čipkastom haljinom koja je naglasila njenu sjajnu figuru.

Osim dama u nude cipelama, svojim stajlinzima oduševile su nas i brojne druge poznate Hrvatice, a što su one nosila pogledajte u nastavku:


Nikolina Ristović


Renata Sopek


Barbara Nola


Ana Radišić


Iva Majoli i Borna Kotromanić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.