Modne katastrofe tjedna koje nitko ne može nadmašiti

Foto: REX

OVE su se slavne cure potrudile za modne katastrofe tjedna.

I ovog je tjedna bilo puno događanja i evenata, na koje su slavne cure doslovno pohrlile, no bilo je tu i običnih izlazaka, koje su paparazzi vjerno popratili, jer ipak žive od toga da u svakom trenutku znaju što one rade.
 
 
Dok su se mnoge od njih potrudile itekako zablistati, bilo u dnevnim ili večernjim izdanjima, bilo je i onih za koje je bilo bolje da su ostale doma te još jednom dobro promislile što obući na sebe. Jedna od njih jest i kćer pjevača Lennyja Kravitza, Zoe, koja se na premijeri filma pojavila u crnoj, prozirnoj haljini, koja je doslovno "visila" s nje.
 
Tu mislimo i na manekenku Karrueche Tran, koja je poznata i kao bivša cura repera Chrisa Browna, koja se na jednom eventu pojavila u baršunastoj haljini i čizmama te izrezanoj hoodie majici, koja je otkrivala njezino poprsje.
 
 
Ništa bolja nije bila ni pjevačica Nicole Scherzinger, koja se za noćni izlazak odlučila za haljinu boje crvenog vina, koja je apsolutni hit jeseni, no upropastila ju je lancima, koji su otkrivali njezin bujni dekolte.
 
 
Tu je i glumica Marion Cotillard, koja se na premijeri filma u Los Angelesu pojavila u širokoj haljini uzorka zatvorskog odjela. Iako je lijepa glumica trudna, ova kombinacija nije bila najsretniji pogodak.
 
 
Ne smijemo zaboraviti niti dodjelu MTV EMA nagrada u Rotterdamu, gdje je rijetko koja slavna dama pogodila pravu modnu kombinaciju, a među najgorima svakako su bile one pjevačica Bebe Rexhae, Charlie XCX i Zare Larsson.
 
 
Koju biste vi izdvojili kao najgoru?
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.