Milo Ventimiglia: Pravi pravcati heroj

IME i PREZIME: Milo Anthony Ventimiglia
Datum rođenja: 8. srpnja 1977.

Horoskopski znak: Rak
Visina: 178 cm
Status: u vezi s Isabellom Brewster
Najpoznatiji TV uradci: "Heroji", "Rocky Balboa", "Gilmorice"
Neobična činjenica: Vegetarijanac je od djetinjstva


Milova karijera krenula je pojavljivanjem u seriji "Princ s Bel Aira" gdje je na setu uživao u kratkom razgovoru s Willom Smithom koji ga je fascinirao. Nastavlja se pojavljivati u brojnim serijama kao sporedni lik, a prvu veću priliku dobio je u seriji "Gilmorice" u kojoj glumi dečka Alexis Bledel, s kojom je kasnije bio u vezi.

Najpoznatiji je po ulozi Petera Petrellia u seriji "Heroji", lika koji može upijati moći drugih i kopirati ih. Od ove je serije osim planetarne popularnosti profitirao i u ljubavnom smislu - proveo je dvije godine u vezi s kolegicom Hayden Panettiere, koja također glumi u seriji.

Iako nije pretjerano visok ni mišićav, ima nešto u Milu zbog čega poželimo da netko počne proizvoditi lizalice u obliku njegovog torza. Njegov zaštitni znak, nakrivljeni smiješak zbog kojega se pretvara iz maminog dobrog dečkića u zločestog delinkventa razlog je zašto žene diljem svijeta doslovno sline za njim.

Ubacimo li uza sve to još i činjenicu da za sebe govori kako je više kućni tip koji voli kuhati, a ne izlaziti, jasno je zašto je Milo netko koga želimo dovesti doma mami na upoznavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.