Milijunaš James Matthews 10 se godina udvarao Pippi Middleton

Foto: Splash, Guliver/Getty

SUPROTNO popularnom mišljenju da je mlađa sestra Kate Middleton osmislila plan kako bi "uhvatila" supruga milijunaša, James Matthews udvarao se Pippi punih 10 godina, piše Daily Mail.


32-godišnja Pippa i 40-godišnji James poznaju se već desetak godina, a za njega je to bila ljubav na prvi pogled te je imao dovoljno strpljenja da pričeka Pippu da odraste i zaljubi se u njega, piše ovaj popularni portal.

James je godinama Pippu spremno pratio na sportskim aktivnostima, kojima joj je htio dati do znanja kako dijele avanturistički duh, a kad su bili u vezi (prije i nakon prekida), vodio ju je na luksuzna putovanja i obasipao skupocjenim darovima.



James, koji dolazi iz izuzetno imućne obitelji, a i sam je hvaljeni poslovni čovjek, održavao je odlične odnose s Pippinom obitelji te se u svim prigodama ponašao poput pravog kavalira.

Mlađeg Pippinog brata vodio je na egzotična putovanja s njima, a oca djevojke u koju je zaljubljen pitao je za ruku njegove kćeri prije same prošnje.

Kako je već poznato javnosti, James je Pippu zaprosio glomaznim dijamantnim prstenom vrijednim 250 000 funti, a šuška se kako uskoro stiže još jedan zaručnički poklon - automobil po njezinoj želji.

Izgleda da je mlađa sestra vojvotkinje Kate zaista pronašla svog princa na bijelom konju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.