McDreamy stigao na set filma "Bridget Jones´s Baby"

Foto: Instagram, Heatworld

MOŽETE li vjerovati da je prošlo već 14 godina otkad je Renee Zellweger po prvi puta utjelovila Bridget Jones?

Američka glumica fantastično je odglumila ulogu smušene Britanke koja nikako nema sreće u ljubavi, a nakon 2 uspješna nastavka, stiže i treći, u kojem ćemo Bridget Jones vidjeti u ulozi majke.

Ovih dana otkriveno je kako će se film zvati "Bridget Jones' Baby", a Heatworld je objavio i prvu službenu fotografiju iz filma, na kojoj Renee, odjevena u bež vestu, prislanja iPad na grudi.

Film se počeo snimati prošli petak te bi u kina trebao stići u rujnu 2016. godine.

U novom nastavku ponovno ćemo gledati zgodnog Colina Firtha u ulozi Marka Darcyja, a poznato je i kako se Hugh Grant neće pojavljivati u ovom filmu.

Umjesto njega, na set je stigao sexy Patrick Dempsey, poznat po svojoj ulozi doktora McDreamyja u seriji "Uvod u anatomiju".

Patrick je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj stoji ispred studija te napisao: "Lijepo je raditi u Engleskoj. Renee i Colin su pravi užitak! Zaista mi se sviđa ovdje."

Producentica filma je Sharon Maguire, koja je zaslužna i sa superpopularni prvi nastavak, a priča se temelji na knjizi "Mad About The Boy" koja je publiku razočarala zbog poprilično tužnog završetka.

Nadamo se da su za film napravljene neke preinake i da će nas dočekati "happy end".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.