Mali modni vodič za uspješno kombiniranje trapera s traperom

Foto: Instagram

STIGLO je vrijeme traper jakni koje su posljednjih godina ponovno na vrhuncu popularnosti, no vjerujemo da ih mnoge od vas izbjegavaju iz istog razloga - jer ih ne znate iskombinirati s trapericama.

Srećom, i kombiniranje trapera uz traper ponovno je "in" pa je idealno vrijeme da pružite šansu tom povratničkom trendu. No kako ne biste izgledali kao Britney Spears i Justin Timberlake iz 2001. godine, u nastavku donosimo modna pravila za trendi i uspješne traper kombinacije:

Spojite različite nijanse (ili boje)

Svijetlu traper jaknu iskombinirajte uz tamne ili crne traperice, i obratno. A ove sezone u modi je i traper u bojama pa možete, primjerice, uložiti u žutu ili ružičastu traper jaknu koja će vam dodatno olakšati slaganje outfita. Kombinacija različitih nijansi ili boja trapera je i najsigurniji način da isprobate ovaj trend.

 

 

Ne pretjerujte

Dvostruka doza trapera u jednom outfitu je sasvim dovoljna i dodavanjem dodatnih traper komada, pa čak i detalja, riskirate modnu katastrofu. 

 

 

Birajte upečatljive komade u ostatku outfita

Kombinacijama s dva traper komada iste nijanse dodajte neki odjevni komad ili modni dodatak poput cipela u jarkoj boji ili šarenom, upečatljivom uzorku koji će razbiti monotoniju.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.