Maja Šuput nosi badić od 1500 kuna za kojim luduje Instagram

Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov trenutno se odmaraju na grčkom otoku Mikonosu.

Da su na ljetovanju otkrila je Maja na svojem Instagramu objavivši fotku na kojoj poziraju u usklađenim izdanjima; ona u bijeloj slip haljini s crnom čipkom i crnom satenskom ogrtaču te s plavom Dior clutch torbicom; on u bijeloj košulji i hlačama, bež sakou i s crnim modnim dodacima.

 

A iako nas je oduševila svojim elegantnim izdanjem, puno zanimljiviji je kupaći kostim kojim se pohvalila danas, odnosno nova varijanta badića koji je prije par godina zaludio Instagram.

Riječ je o badiću brenda La Revêche s prepoznatljivim 3D cvjetnim detaljima na naramenicama, a dok je prošlog i pretprošlog ljeta najpolarniji bio jednodijelni model (koji i dalje nosi Adriana Đurđević), ovog je hit dvodijelni koji nosi Maja.

Cijena ovog badića u online trgovini brenda je 205 eura, što je malo više od 1500 kuna, a osim u ružičastoj, dolazi i u crnoj, bijeloj, plavoj i crvenoj boji, dok su cvjetni detalji na svim modelima ružičasti.

Maja je svoj plažni look upotpunila i velikim slamnatim šeširom s raščupanim rubovima te sunčanim naočalama sa zrcalnim staklima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.