Lubenica i još 4 stvari koje frajere čine napaljenima

Foto: Aux Caprices

USKORO će i sezona lubenica...

1. Tvoj miris

Miris ima puno veze s memorijom. Dakle, svaki put kada osjeti tvoj miris, koji osjeća kada ste vrlo bliski, a možda i goli, on ga povezuje s intimnošću, koja ga uzbuđuje.

2. Lubenice

Lubenice su bogate aminokiselinom L-Citrulline, koja na njega ima učinak kao "mala plava pilula", a uskoro će i njihova sezona. Samo kažemo...

3. Crvena boja


Crvena boja povezana je s ljubavi, strašću i erotikom te je znanstveno dokazano kako će muškarci biti više zainteresirani za ženu koja na sebi nosi crveno, više od bilo koje druge boje, jer nju povezuju sa seksualnom spremnošću.

4. Financijske nevolje


Jedan eksperiment otkrio je kako su muškarci u većem iskušenju spavati uokolo, kada imaju financijske probleme. Dok se ovih dana naš društveni status mjeri prema tome koliko novaca imamo, kada upadnemo u financijske probleme, prvobitni instinkti dolaze na svoje.

5. Strah


Strah muškarce ne uzbuđuje doslovno, već osjećaj straha oni često zamjenjuju s osjećajem napaljenosti. Naime, strah i uzbuđenje imaju slične elemente, kao što su pojačana osjetila, brži otkucaji srca, otežano disanje te povišeni krvni tlak. Dakle, ako ga želiš napaliti, uhvati ga nespremnog te ga malo uznemiri.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.