Ljubavni brodolomi godine: Slavni parovi koji su prekinuli u 2019.

Foto: EPA-EFE, Getty Images

GODINU na izmaku obilježili su brojni prekidi slavnih parova od kojih su neki zbilja iznenadili javnost.

Prisjetili smo se najšokantnijih celebrity ljubavnih brodoloma u proteklih 12 mjeseci.

Kylie Jenner i Travis Scott

Beauty mogulica Kylie Jenner i reper Travis Scott, koji imaju kći Stormi, prekinuli su u listopadu nakon dvije godine veze. Iako nisu komentirali prekid, u medijima se pisalo da je razlog bio u tome što Kylie želi brak i još djece, a Travis ne. 

Od tada se Jennericu povezivalo s još jednim reperom - Drakeom, no glasine o njihovoj vezi još nitko od njih dvoje nije komentirao.

Colin Firth i Livia Firth

Britanski glumac Calin Firth i njegova supruga Livia u braku su proveli 22 godine. Prije nekoliko godina doznalo se da ga je supruga varala, no uspjeli su prijeći preko te krize, da bi ovog prosinca objavili kako se ipak razvode. Par zajedno ima dvojicu sinova.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth vjenčali su se pred kraj 2018. godine, da bi nakon samo osam mjeseci braka objavili kako se razvode.

Navodno je Miley bila ta koja je zatražila razvod nakon što su mjesecima živjeli odvojeno, a šuškalo se da je Liam za sve doznao na društvenim mrežama.

Miley je od tada već uspjela prekinuti jednu vezu, i to s blogericom Kaitlynn Carter, a nakon nje se ponovno vratila muškarcima i trenutno je u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom. Liama se povezivalo s australskom glumicom Maddison Brown, no nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu.

Bradley Cooper i Irina Shayk

Iako su se glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk rastali bez ikakve drame i mirno se dogovorili o zajedničkoj brizi za svoju kćer, mnogi mediji su za njihov razvod optužili Lady Gagu s kojom se Bradleyja počelo povezivati nakon njihove vruće izvedbe hita Shallow iz filma Zvijezda je rođena na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Lady Gaga i Christian Carino

Zanimljivo, i Lady Gaga je ove godine ostala single iako se u 2019. trebala udati za svojeg sada već bivšeg agenta Christiana Carina. No četiri mjeseca nakon što ju je zaprosio, točnije u veljači ove godine, promijenila je mišljenje i napucala ga.

Katie Holmes i Jamie Foxx

Embed from Getty Images

Romansa Katie Holmes i Jamieja Foxxa trajala je šest godina, a glumački par uspješno ju je držao daleko od očiju javnosti. Kao ni vezu, svoj prekid nisu komentirali, no da više nisu zajedno postalo je jasno kada su u kolovozu američki tabloidi objavili fotografije glumca kako u Los Angelesu partija s pjevačicom Selom Vave. Tada se počelo šuškati da Foxx vara Katie, no izvor je za Page Six potvrdio da je glumica bliskoj prijateljici rekla da ona i Foxx nisu zajedno već mjesecima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.