Lisca predstavila kolekciju za ljeto 2012.

VRHUNSKA marka donjeg rublja, Lisca, predstavila je modele donjeg rublja i kupaćih kostima za iduće ljeto na modnoj reviji u hotelu "Dubrovnik" u Zagrebu. U zaista širokom spektru Liscinih modela za ljeto 2012. svaka žena će moći naći nešto za sebe, bez obzira na to je li sportski tip, šminkerica ili seksi zavodnica.

Lijepe manekenke predstavile su senzualne i sportske modele iz kolekcije za sljedeće ljeto, a dok su muškarci bili oduševljeni manekenkama u halterima i samostojećim čarapama, ženski dio publike najviše je oduševila vrhunska izrada kupaćih kostima i patentirane košarice grudnjaka koje svaki dekolte čine besprijekornim.

Naime, u Liscinim badićima i grudnjacima, svaka žena može imati dekolte iz snova. Posebni modeli "Light gel bra" i "Wow Push up" od sada se nalaze i u liniji za kupanje, a daju vam prekrasan dekolte koji djeluje potpuno prirodno.

Novost u Liscinoj ponudi su grudnjaci "Fit4U", prvenstveno namijenjeni ženama s veličinom košarica A i B, a njegova osnovna značajka je da u svakom trenu možete naglasiti dekolte onoliko koliko želite uz pomoć trakice na prednjoj strani grudnjaka.

Za iduće ljeto kreatori iz Lisce preporučuju žive boje pa tako u kolekciji badića prevladavaju tirkizna, narančasta, smeđa, zelena i crna boja, a senzualno donje rublje predstavljeno je u ružičastoj, narančastoj, sivoj i ljubičastoj varijanti.

Ni muškarci nisu ostali zapostavljeni, jer su Liscini kreatori za njih osmislili vrlo zabavan model bokserica za kupanje "Phantom print", koje imaju karirani uzorak kada su suhe, a kada se smoče na njima se pojavljuju nacrtani mjehurići koji kupaćim gaćicama daju potpuno novi izgled.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.