Lijepa holivudska glumica koja kao da se oblači u mraku

Foto: REX, Getty

IAKO nekad zna i pogoditi, češće pogriješi.


38-godišnja glumica Zoe Saldana danas je sretno udana žena i majka troje djece, a u Hollywoodu je prisutna od davne 1999. godine.



Zvijezda filmova "Colombiana" i "Guardians of the Galaxy", poznata je i kao bivša djevojka holivudskog zavodnika Bradleyja Coopera, koji ju je ostavio nakon dvije godine ljubavi, navodno zato što ju njegova mama jednostavno nije mogla podnijeti, no te glasine nikada nisu potvrđene.



Zoe je tada sreću pronašla u talijanskom umjetniku Marcou Peregu, s kojim se vjenčala u tajnosti 2013. godine u Londonu, a on je uzeo njezino prezime, baš kao i ona njegovo. Par i dan danas na crvenim tepisima pokazuje koliko se voli, no nažalost, lijepa Zoe na istom mjestu nikako da pokaže da ima stila ili barem novog stilistu.



Tako češće izgleda kao da se oblačila u mraku, jer ili pogriješi s krojem haljine, ili s previše boja i slično, zbog čega stvari na njoj često izgledaju "nabacano".



U prilogu donosimo nekoliko primjera te se nadamo kako će ovo proljeće, glumica iskoristiti, među ostalim, i za premetačinu ormara te kupnju komada koji joj bolje pristaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.