Lei Lou vojska: Još jedna holivudska zvijezda u kreaciji Alex Dojčinović

Foto: Splash News, Instagram, Getty

DOMAĆA dizajnerica Aleksandra Dojčinović sa svojim haljinama niže uspjeh za uspjehom.

Iako Aleksandra nije jedina hrvatska dizajnerica koja se može pohvaliti da njezine haljine nose i strane zvijezde, svakako je jedna od najuspješnijih, a dosad ste puno puta mogli čitati o tome tko je sve nosio njezine romantične i bajkovite kreacije.
 
 
Svakako najpoznatija među njima je holivudska slatkica Kaley Cuoco koju je hrvatska publika upoznala u hit seriji "Teorija velikog praska" kao vrckavu Penny. Njezina duga haljina s V dekolteom, kratkim rukavima i tilom najavila je modnu vladavinu zvjezdica na odjeći, a glumici je stajala kao salivena.
 
 
U jednom modnom editorijalu njezine komade nosila je i glumica i pjevačica Leighton Meester koja je svjetsku slavu stekla ulogom Blair Waldorf u hit seriji "Gossip Girl", a nova članica Lei Lou vojske žena je i pjevačica, glumica te bivša Disney zvijezda, 24-godišnja Sofia Carson, koja Aleksandrinu kreaciju nosi na stranicama časopisa LEFAIR, a samo na Instagramu je slijedi gotovo 10 milijuna obožavatelja.
 
 
U listopadu prošle godine istu su večer čak 3 američke glumice nosile kreacije i torbice s Lei Lou potpisom - Chandler Kinney na premijeri filma "Jigsaw", Jenna Ortega na zabavi poznatog časopisa Paper te Shantel VanSanten koja se odlučila za preslatku torbicu u baby blue boji koju je iskombinirala s elegantnim odijelom.
 
 
 
 
I crvenokosa zvijezda serije "Uvod u anatomiju", Kate Walsh, jednom je prilikom nosila srebrnu, svjetlucavu haljine naše Alex, kao i Spice Girls-ica Mel B za nastup u talent showu "America's Got Talent" te glumica Logan Browning.
 
 
 
 
Ne smijemo zaboraviti ni lijepu latino glumicu Daniju Ramirez, zvijezdu serija "Devious Maids" i "Once Upon A Time" koja je jednom prilikom također uskočila u Lei Lou haljinu i to na premijeri filma "King Arthur: Legend Of The Sword".
 
 
Vjerujemo kako je ovo tek početak Aleksandrinog inozemnog uspjeha te njoj, kao i svim ostalim domaćim dizajnerima, želimo puno uspjeha u osvajanju svjetskog tržišta!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.