Lana Del Rey izbacila novi singl nakon 2 godine stanke

Foto: Instagram, Giphy

LANA se vratila sa starim zvukom.

Slavna pjevačica Lana Del Rey, koju smo upoznali hit singlom "Born To Die" iz 2012. godine, vraća se na glazbene ljestvice nakon pune 2 godine stanke.



Upravo je toliko prošlo od izlaska njezinog posljednjeg albuma "Honeymoon", a ranije prošloga tjedna, Los Angeles su preplavili plakati s njezinim licem i velikim natpisom"Love", čime se dalo naslutiti kako smeđokosa pjevačica priprema nešto novo.

A upravo je "Love" naziv njezinog novog singla, koji ne odskače od Laninog prepoznatljivog glazbenog opusa, koji rado slušamo, kada smo sretni, i kada smo tužni.

Romantični i vintage zvukovi ono su što karakteriziraju još jednu ljubavnu baladu iz glazbene tvornice slavne pjevačice, što je apsolutno falilo glazbenom nebu. Uskoro stiže i spot za pjesmu, ali navodno i njezin novi album, a mi smo spremni ponovno se zaljubiti u Lanu.

Lanino pravo ime inače je Elizabeth Woolridge Grant, a pjevačica danas ima 31 godinu. Otac joj je američki milijunaš i investitor Rob Grant, koji joj je i pomogao oko marketinga, no Lana nije uvijek bilo uzorno dijete. S 15 je godina već eksperimentirala s drogom i alkoholom, zbog čega je i završila u internatu, a čim je proslavila 18., vratila se u rodni New York.

Svoju je glazbenu karijeru započela u popularnom klubu u predgrađu New Yorka, koji je imao organizirane "Open Mic" večeri, no iskreno je priznala kako ju publika nije dočekivala s oduševljenjem, a nije ih privukao ni njezin stil depresivne holivudske dive. No, Lana nije odustajala od snova, a neko je vrijeme živjela i u kamp prikolici u New Jerseyju, daleko od očevog bogatstva, za koje se često moglo čuti kako ju je i stvorilo, a na talent i glas, za koji se kasnije pričalo i kako ga nema, zbog nekoliko loših live nastupa.

Njezina verzija priče o uspjehu donekle se razlikuje od onih koje se pojavljuju u medijima, a počinje sa singlom "Video Games".

"Nevjerojatno, ali pjesma Video Games bila je onaj ključni trenutak za mene. To je balada, koja nema čak ni pravi refren, objavila sam ju sama na YouTubeu i čudo se dogodilo. Svakoga dana bilo je po tisuću novih gledanja, dok sam ja u čudu sjedila pred računalom i pitala se odakle dolaze svi ti ljudi. Nemam pojma kako su doznali, ali ljudi su mi počeli prilaziti i razgovarati sa mnom zbog te pjesme. To nisam očekivala." Ostalo je povijest.

A što nam Lana priprema u budućnosti, ostaje nam vidjeti. Poslušajte novi singl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.