Lady Gaga pokazala dlakave noge i najavila da takva stiže na Met Galu

Foto: Instagram

LADY Gaga je jedna od domaćica ovogodišnje Met Gale. 

Tim je povodom svojim privatnim avionom pjevačica doletjela do New Yorka, a pritom je u njemu okinula i nekoliko fotki. Uz preplanulu put i platinastu boju kose Gaga je ukomponirala je haljinu sa zanimljivim uzorkom limuna te je oko pasa zavezala zelenu kariranu košulju koja je sjajno komplimentirala uzroku haljine. 

"Met Gala, stižemo! Jako sam uzbuđena što sam jedna od voditeljica Anninog eventa. (I nisam obrijala noge četiri dana, što zbilja upotpunjuje look.)", napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pokazuje svoje neobrijane noge i Dr. Martens čizme. 

Podsjetimo, tema je ovogodišnje Met Gale, koja se održava sutra navečer, "Camp Notes on Fashion", a inspiraciju crpi iz eseja Susan Sontag iz 1964. "Notes on Camp". Ukratko, eleganciji na sutrašnjem događaju neće biti mjesta i vrlo vjerojatno ćemo vidjeti pretjerivanja kakva još do sada nismo doživjeli na ovom događaju. 

Uz Lady Gagu domaćica će, naravno, biti Anna Wintour, pjevač Harry Styles, tenisačica Serena Williams te modni dizajner Alessandro Michelle. 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.