Krzno, perje, perlice, kristalići: Nema što Rihanna nije sinoć nabacala na sebe

Foto: REX

NE znamo kako joj ovo uspijeva.

Još jedan dan, još jedna premijera filma "Valerian and The City of a Thousand Planets", u kojem ulogu ima i 29-godišnja planetarno popularna pjevačica Rihanna.
 
 
Barbadoška zločesta cura, kako joj često tepaju, prekjučer je ukrala svu pažnju na premijeri u Londonu, u dugoj, crvenoj haljini s vrlo uskim dekolteom, a sinoć se u Parizu ponovno pobrinula da sve oči budu upravo na njoj.
 
Naime, za crveni tepih, Rihanna se uvukla u prljavorozi kompletić suknje i crop topa, koji su na sebi imali i perlice i perje. Na noge je stavila sandale s krznom, a u ruke clutch torbicu s kristalima.
 
 
Osim toga, Rihanna je izabrala po dvije viseće naušnice na istom uhu te roze, sunčane naočale, a puno pažnje ponovno je uzeo njezin bujni dekolte te brojne tetovaže, koje je kreacija otkrivala.
 
Iako je kombinacija i više nego upitna, make-up u istim tonovima, bio je doista besprijekoran, a bit će savršen u ovim toplim mjesecima, kada nam koža postaje tamnija. No, ponovno je cijeli taj mix na Rihanni izgledao bolje nego što bi na nekom drugom.
 
 
Što vi kažete na ovu kombinaciju?
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.