Koliko u prosjeku traju brakovi slavnih?

Foto: Splash News

I BOGATI plaču.

Svih ovih godina, otkad su nam vijesti o slavnima na dohvat ruke, bili smo svjedoci raspada brojnih celebrity brakova. Upravo zato, pitali smo se da li je za one slavnije, odnosno one u središtu pozornosti, vjerojatnije da će imati bračne probleme?

Prema jednom nedavnom istraživanju, prosječni slavni brakovi traju svega 7,4 godine, a za njih je i dva puta vjerojatnije da će završiti razvodom.

Također, istim istraživanjem je otkriveno kako je za glumce najvjerojatnije da će se udavati, odnosno ženiti čak nekoliko puta.

Prilično depresivnu statistiku iznijela je odvjetnica, specijalizirana za brakove slavnih, Vanessa Lloyd-Platt, koja je tom prilikom analizirala 50 popularnih brakova, a sve za potrebe nove emisije "Fatal Vows" koja će, među ostalim, pokušati objasniti zašto brakovi slavnih tako često završe katastrofalno.

Glavni razlog je natjecanje među partnerima, kada jedan postaje uspješniji od drugog, a tu dolazi do problema. Godine također igraju ulogu pa tako oni koji su se vjenčali u 30-ima, imaju i veće šanse za uspjeh braka, od onih koji su to odlučili učiniti u svojim 20-ima.

Također, poznate osobe, koje su hodale najmanje godinu dana, prije nego su izgovorile "sudbonosno da", imale su veće šanse za uspjeh braka.


Naravno, tu je i udaljenost među partnerima, zbog brojnih poslovnih obaveza. "Tu je često velika udaljenost među strankama, koje su tako prisiljene putovati u inozemstvo kako bi obavile svoj posao. Ta udaljenost čini odnose teškima za održavanje, a tu je i velika mogućnost upoznavanja drugih ljudi", zaključila je Vanessa.

Ima logike...

 

 

 



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.