Kim Kardashian napokon priznala odlaske na injekcije u stražnjicu

Foto: Instagram, Splash News

NO, priznanje ima i objašnjenje.

Iako se godinama šuška kako je njezina stražnjica, po kojoj je itekako poznata, lažna, Kim je sada napokon priznala odlaske doktoru na injekcije u istu, no to je bilo sve samo ne klasično priznanje.

U nedavnom live streamu, najpoznatija pripadnica klana Kardashian, priznala je injekcije, ali i to da postoji vrlo jednostavno objašnjenje zašto ih uzima.



Naime, starleta pati od psorijaze, kronične bolesti kože, a doktor joj je savjetovao kako bi joj ove injekcije, odnosno kortizon, mogao pomoći u borbi s tom bolešću, od koje pati 2-3 posto svjetske populacije pa na inekcije odlazi svakih nekoliko godina.

Injekciju je primila i nedavno u Las Vegasu, kada joj se stanje naglo pogoršalo. "To je relativno nepoznata činjenica o meni", zaključila je.

Otkrila je i kako su glasine o umecima u stražnjici krenule neposredno nakon jedne od injekcija, kada se na njezinoj uskoj, plavoj haljini primijetila udubina u koži, što je jedna od nuspojava.



Eto, sada smo konačno dobili objašnjenje, no je li to prava istina ili samo maskiranje iste, to se nikada ne zna kod slavnih...

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.