Kim Kardashian iskopirala nezaboravni outfit Carrie Bradshaw

Foto: Instagram

IAKO ih naoko možda i ne biste svrstali u isti koš, Kim Kardashian West i Carrie Bradshaw imaju puno toga zajedničkog. Osim što su obje velike zaljubljenice u modu, nije upitan ni njihov golem utjecaj na trendove, zbog čega ih se opravdano naziva i modnim ikonama, iako je jedna od njih zapravo fiktivni lik.

No utjecaj protagonistice serije "Seks i grad" zapravo je još veći od onog koji ima Kim jer je i ona kod nje pronašla modnu inspiraciju za svoj posljednji stajling. Kardashianka je za event brenda Levi's obukla vintage Dior suknju na preklop s printom dnevnih novina iz kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2000. godine koja će ljubiteljicama kultne serije sigurno biti poznata na prvi pogled.

Look je upotpunila i torbicom istog uzorka, i to popularnim Dior Saddle modelom koji se prošle godine vratio u modu, a također potječe s početka milenija. A Carrie, odnosno Sarah Jessica Parker, isti je uzorak nosila na haljini koja je također dio iste Diorove kolekcije. 

Haljinu s printom novina Carrie je nosila i u jednoj od epizoda serije i u filmu "Seks i grad" pa ju je zbilja bilo teško zaboraviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.