Kim je zaradu od 10 milijuna dolara u jednom danu proslavila u već viđenom izdanju

Foto: X17/Guliver, Splash News, Instagram

SADA je i službeno koji trend starleta želi nametnuti, a čini se kako joj je to i uspijeva.
 
Kao prvo, sada vam je već jasno kako se radi o 37-godišnjoj starleti Kim Kardashian za koju nitko sa sigurnošću ne može reći što radi, no ona to radi i više nego dobro, jer su na njezinom računu milijuni dolara.
 
 
A prije nekoliko dana, Kim je najavila lansiranje novih parfema koji su joj donijeli zaradu od vrtoglavih 10 milijuna dolara u samo jednom danu.
 
A dotična je to odlučila proslaviti u luksuznom restoranu Nobu u Malibuu gdje se ponovno pojavila u kombinaciji iz koje se ne skida posljednjih tjedana.
 
 
Kim je po tko zna koji put nosila oversized blejzer ispod kojeg je navukla jedva primjetne crne bicke koje su jedan od najomraženijih odjevnih komada, no klan Kardashian-Jenner ih jednostavno obožava.
 
 
Na noge je stavila nude sandale kako bi vizualno proširila svoje noge, a blejzer potpisuje poznati dizajner Tom Ford.
 
Kim je look upotpunila i dugačkom zlatnom ogrlicom oko vrata koja je sezala gotovo do pupka, dok je kosu svezala u urednu punđu.
 
 
Čini se kako ćemo starletu idućih tjedana i dalje viđati u ovoj kombinaciji bez grudnjaka od koje jednostavno ne odustaje, a ovakvi blejzeri haljine polako i sigurno preplavljuju police dućana.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kim Kardashian, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kim Kardashian.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.